Speel bewust

24+ speel bewustWij willen we ervoor zorgen dat iedereen veilig en verantwoordelijk van onze diensten kan genieten. Daarom willen we je laten weten dat gokken alleen is toegestaan voor mensen die 18 jaar of ouder zijn.

Gokken kan spannend en vermakelijk zijn voor volwassenen die bewust en verantwoordelijk spelen. Het kan echter ook risico’s met zich meebrengen als het niet op de juiste manier wordt benaderd. Daarom is het belangrijk dat jongeren onder de 18 jaar niet deelnemen aan gokactiviteiten. Daarnaast is er wettelijk vastgelegd dat personen onder de 24 jaar niet in verleiding mogen worden gebracht om te gaan gokken.

Deze website maakt gebruik van advertenties / informatie over kansspelaanbieder en de kansspelen die zij aanbieden. Je krijgt deze pagina te zien omdat we onder de 24 jaar geen dergelijke informatie mogen tonen.

Als je vragen hebt over gokken, verantwoordelijk spelen, of andere onderwerpen zoals een gokverslaving, staan er altijd mensen voor je klaar om te praten. Je kunt ze bereiken via Loketkansspel.nl

18+ Speel bewust:

1. Ken je grenzen: Het is cruciaal om te weten hoeveel tijd en geld je aan gokken wilt besteden. Stel vooraf een budget en tijdslimiet vast en houd je eraan. Gok nooit meer dan je je kunt veroorloven te verliezen.

2. Gokken is geen oplossing: Gokken mag nooit worden gezien als een manier om financiële problemen op te lossen. Het is een vorm van amusement en zou niet als een bron van inkomsten moeten worden beschouwd.

3. Blijf bewust: Houd je bewust van je emoties en hoe deze van invloed kunnen zijn op je gokgedrag. Als je merkt dat je gokt om negatieve emoties te verdrijven, is het tijd om een pauze te nemen.

4. Balans is belangrijk: Gokken is slechts één aspect van je leven. Zorg ervoor dat je tijd blijft besteden aan andere activiteiten die je leuk vindt, zoals sporten, creatieve bezigheden, en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

5. Ken de regels en kansen: Voordat je begint met gokken, is het belangrijk om de spelregels en kansen goed te begrijpen. Dit kan je helpen weloverwogen beslissingen te nemen en teleurstellingen te voorkomen.

6. Zoek hulp indien nodig: Als je merkt dat gokken een negatieve invloed heeft op je leven, aarzel dan niet om hulp te zoeken. Er zijn verschillende hulpbronnen en ondersteuningsdiensten beschikbaar voor mensen die moeite hebben met gokken.

7. Bescherm minderjarigen: Als ouder of voogd is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot gokactiviteiten. Hou toezicht op hun online activiteiten en leg uit waarom gokken niet geschikt is voor hun leeftijd.