Super Random Flashback

Super Random Flashback is een spannende fruitmachine die moderne wendingen combineert met de charme van klassieke gokkasten. Spelers krijgen de kans om terug in de tijd te reizen en te genieten van nostalgisch entertainment in dit opwindende spel dat is ontwikkeld door Simbat. Laten we eens kijken naar wat dit memorabele spel biedt:

Speel Sizzling Hot Deluxe online

Categorie:

Retro Fruitmachine-Beleving

Met zijn klassieke symbolen en geluidseffecten brengt Super Random Flashback spelers terug naar de gouden dagen van fruitmachines. De rollen zijn versierd met herkenbare tekens zoals fruitstukken, bellen, sterren, barren en zevens, wat een nostalgische sfeer oproept.

Spelkenmerken

  1. Basisspel en Bovenspel: Super Random Flashback heeft zowel een Basisspel als een Bovenspel. Het Basisspel wordt gespeeld op een set rollen met lage inzetten en biedt spelers de kans om te winnen en punten te verzamelen voor het Bovenspel. In het Bovenspel kunnen spelers inzetten met hogere bedragen en grotere prijzen winnen.
  2. Flashback Feature: De Flashback Feature is een spannende toevoeging aan dit spel. Wanneer spelers een bepaald aantal punten verzamelen, kunnen ze de Flashback Feature activeren, wat extra winstkansen biedt en het spel nog opwindender maakt.

Speelplezier

Super Random Flashback biedt de opwinding van traditionele fruitmachines en de onmiskenbare retro-charme. Voor spelers die een gevoel van nostalgie willen ervaren terwijl ze kans maken op prachtige prijzen, is dit spel het juiste spel.

De liefhebbers van traditioneel gokvermaak zullen dit videoslot als een tijdmachine waarderen die hen terugbrengt naar de tijd van de fruitmachines.

Basisspel en Bovenspel voor Variatie

Super Random Flashback biedt spelers de keuze tussen twee verschillende spelmodi:

  • Basisspel: Het Basisspel wordt gespeeld op een set rollen met lagere inzetten. Hier kunnen spelers winnende combinaties maken en punten verzamelen om door te stromen naar het Bovenspel.
  • Bovenspel: In het Bovenspel kunnen spelers inzetten met hogere bedragen en grotere prijzen winnen. Dit biedt een extra laag van opwinding voor spelers die op zoek zijn naar grotere winsten.

Flashback Feature voor Extra Spanning

Een fascinerende functie van Super Random Flashback is de Flashback-feature. Deze functie kan worden geactiveerd door spelers nadat ze een bepaald aantal punten hebben verzameld. Dit verhoogt de opwinding van het spel en biedt nieuwe kans op winst.

Een Nostalgische Belevenis

Super Random Flashback brengt de sfeer van ouderwetse fruitmachines tot leven, compleet met de geluiden en symbolen die spelers zich herinneren van vroeger. Het spel biedt een nostalgische ervaring en is perfect voor diegenen die graag terugdenken aan de goede oude tijd van gokautomaten.

Dit videoslot neemt spelers mee op een reis door de geschiedenis van gokkasten en biedt nog steeds een opwindende en vermakelijke ervaring.

Type spel

Fruitautomaten

Game Provider:

Greentube

RTP:

95,49%

Reels:

6 reels

Min. inzet

€ 0.10

Max. inzet

€ 100.00

Volatiliteit:

Gemiddeld

Jackpot

Nee

Winlijnen

20

Bonusspel

Nee

Autoplay optie

Nee

Multiplier

Nee

Wild symbolen

Ja

Scatter symbolen

Nee

Stacked symbolen

Nee

Progressief

Nee

Gratis spins

Nee