Reactoonz

Reactoonz is een videoslot uit het buitenaardse universum dat spelers meeneemt naar een levendige en onregelmatige wereld vol buitenaardse wezens. Dit unieke spel van Play’n GO biedt een spannende en ongewone spelervaring. Laten we dieper ingaan op deze buitenaardse kwestie:

Speel Reactoonz online

Categorie:

Thema en Grafische Vormgeving

Reactoonz is een groep grappige buitenaardse wezens die zich in de ruimte bevinden. De rollen zijn eigenlijk een enorme 7×7 raster, en de tekens bestaan uit een verscheidenheid aan gekleurde buitenaardsen die elke speler zullen verbazen met hun unieke karakters.

Spelkenmerken

  1. Clusterwinsten op een 7×7 Raster: In plaats van traditionele rollen en winlijnen, moeten spelers clusters van vijf of meer bijpassende symbolen vormen. Wanneer een cluster wordt gevormd, exploderen de symbolen en maken plaats voor nieuwe, waardoor opeenvolgende winsten mogelijk zijn.
  2. Quantum Features: Reactoonz bevat vier Quantum Features die willekeurig worden geactiveerd. Deze omvatten Implosion (transformeert symbolen), Alteration (verandert één symbool in een ander), Demolition (vernietigt symbolen) en Incision (voegt een Wild toe).
  3. Gargantoon Wilds: Een gigantische Wild-afbeelding, genaamd Gargantoon, kan tijdens het spel verschijnen en fungeert als Wild-symbool. Dit kan de winstkansen aanzienlijk vergroten.
  4. Giantoonz: Als spelers een cluster van 16 symbolen vormen, wordt de Gargantoon gesplitst in twee Gargantoon Wilds, wat tot enorme winsten kan leiden.

Speelplezier

Reactoonz is een unieke en verslavende videoslot met een buitenaards thema en inventieve spelmechanismen die spelers betoveren. De Quantum Features en het cluster-winstsysteem zorgen voor een boeiende speelervaring die elke draai vol verrassingen zit. Dit spel is geschikt voor spelers van alle niveaus en biedt voldoende variatie en spanning om je terug te laten keren naar de kosmische wereld van Reactoonz keer op keer.

Quantum Features voor Opwinding

Een opvallend kenmerk van Reactoonz is de Quantum Features. Deze functies worden willekeurig geactiveerd en voegen een verrassend element toe aan de gameplay:

  • Implosion: Implosion transformeert 3 tot 6 symbolen in Wilds terwijl andere symbolen worden vernietigd.
  • Alteration: Alteration selecteert één willekeurig symbool en verandert alle overeenkomende symbolen in een ander symbool, wat nieuwe winstkansen creëert.
  • Demolition: Demolition vernietigt alle lage betalingssymbolen, waardoor alleen de symbolen met hogere betalingen op de rollen blijven.
  • Incision: Incision voegt een Wild toe in het midden van de rollen, waardoor nieuwe clusters worden gevormd.

Gargantoon Wilds voor Mega Winsten

De komst van Gargantoon Wilds is een spannend moment in Reactoonz. Dit enorme wild symbool kan symbolen van 3 bij 3 of zelfs 3 bij 2 beslaan, waardoor er veel kans is om te winnen. De winsten kunnen exponentieel toenemen als je meerdere Gargantoon Wilds kunt activeren.

Giantoonz voor Overweldigende Overwinningen

De Gargantoon wordt gesplitst in twee Giantoonz, wilden Gargantoons, wanneer u een cluster van 16 symbolen maakt. Deze twee kolossen hebben het potentieel om een reeks opeenvolgende winsten te genereren, wat een opmerkelijk hoogtepunt van het spel zou kunnen zijn.

Reactoonz is een spannende en unieke videoslot dat spelers meeneemt op een kosmisch avontuur vol verrassingen en mogelijkheden om te winnen. Dit spel is populair onder casinospelers vanwege het aantrekkelijke buitenaardse thema en de boeiende spelmechanismen.

Type spel

Video slots

Game Provider:

Play 'n Go

RTP:

96.51%

Reels:

7 reels

Min. inzet

€ 0.20

Max. inzet

€ 100

Volatiliteit:

hoog

Jackpot

Nee

Winlijnen

Bonusspel

Nee

Autoplay optie

Ja

Multiplier

Ja

Wild symbolen

Ja

Scatter symbolen

Ja

Stacked symbolen

Nee

Progressief

Nee

Gratis spins

Ja