Mega Moolah

In de wereld van online gokken is Mega Moolah een van de meest bekende progressieve jackpot videoslots. Dit spel, ontwikkeld door Microgaming, heeft een legendarische status verworven dankzij zijn opwindende safari-thema en recordbrekende jackpots. Laten we eens kijken naar wat dit spel uniek maakt:

Speel Mega Moolah online

Categorie:

Safari-Thema en Opwindende Karakters

Mega Moolah neemt spelers mee naar de Afrikaanse savanne. Dieren zoals leeuwen, olifanten, giraffen, zebra’s en apen zijn prachtig in het spel. De levendige sfeer van het spel wordt ondersteund door deze grappige karakters.

Progressieve Jackpots

Het feit dat Mega Moolah vier progressieve jackpots heeft, maakt het echt opvallend: Mini, Minor, Major en de levensveranderende Mega Jackpot De Mega Jackpot staat bekend om zijn enorme uitbetalingen en heeft eerder de hoogste online jackpotwinst ooit verbroken.

Gratis Spins en Multipliers

Het spel heeft ook een Free Spins-feature. Het wordt geactiveerd wanneer je drie of meer verspreide Scatter-symbolen op de rollen landt. In de gratis spins worden alle winsten verdrievoudigd, wat enorme uitbetalingen oplevert. Deze functie verhoogt de intensiteit van het spel.

Wereldwijde Populariteit

Mega Moolah heeft een wereldwijde schare fans en staat erom bekend veel miljonairs te maken. Spelers die dromen van het winnen van levensveranderende jackpots weten dat het spel een speciale plaats in hun hart heeft. Dit videoslot is als een avontuurlijke reis door de wereld van online gokken waar rijkdom en avontuur samenkomen.

De Jackpots

  • Mini Jackpot: Dit is de kleinste van de vier jackpots, maar het kan nog steeds aanzienlijke uitbetalingen opleveren.
  • Minor Jackpot: De Minor Jackpot biedt een stap omhoog in prijzen en trekt de aandacht van spelers die streven naar grotere winsten.
  • Major Jackpot: De Major Jackpot is een indrukwekkende prijs op zich, wat het spel nog aantrekkelijker maakt.
  • Mega Jackpot: De Mega Jackpot is waar de echte magie gebeurt. Deze jackpot heeft een minimumstartwaarde en kan groeien tot verbluffende bedragen. Het heeft spelers over de hele wereld gemaakt tot multi-miljonairs.

Gratis Spins en Multipliers

De Gratis Spins-functie van Mega Moolah is een geweldige feature op zichzelf. Spelers kunnen gratis spins winnen door drie of meer verspreide Scatter-symbolen te vinden. In dit stadium worden alle winsten verdrievoudigd, waardoor onvergetelijke uitbetalingen worden gegarandeerd.

Een Wereldrecordhouder

Het breken van records is niet het enige kenmerk van Mega Moolah. Het is ook bekend om zijn opwindende gameplay en enorme jackpots. Het spel heeft de geschiedenis geschreven als de online gokkast met de hoogste jackpotwinsten, waardoor het wereldwijd populair werd. Dit videoslot biedt spelers de kans om miljonair te worden terwijl ze op zoek gaan naar de rijkdom van de Afrikaanse savanne.

Type spel

Video slots

Game Provider:

Microgaming

RTP:

88.12%

Reels:

5 reels

Min. inzet

€ 0.25

Max. inzet

€ 6.25

Volatiliteit:

Laag

Jackpot

Ja

Winlijnen

25

Bonusspel

Nee

Autoplay optie

Ja

Multiplier

Ja

Wild symbolen

Ja

Scatter symbolen

Ja

Stacked symbolen

Nee

Progressief

Ja

Gratis spins

Ja