Gates of Olympus

Gates of Olympus is een episch videoslot dat spelers meeneemt naar de mysterieuze wereld van de Griekse goden. Dit spel, gemaakt door Pragmatic Play, bevat mythologie en belooft goddelijke overwinningen. Laten we eens kijken naar wat dit geweldige avontuur biedt:

 

Speel Gates of Olympus online

Categorie:

Mythologisch Grieks Thema

Spelers worden door Gates of Olympus meegenomen in de eeuwige wereld van de Griekse mythologie. De rollen zijn versierd met symbolen van verschillende goden, zoals Zeus, Poseidon, Hades en Aphrodite, naast glinsterende edelstenen als symbolen van lagere niveaus.

Spelkenmerken

  1. Avalanche Feature: In plaats van de traditionele rollen die draaien, maakt Gates of Olympus gebruik van de Avalanche Feature. Symbolen vallen van bovenaf en vormen winnende clusters. Telkens wanneer een winnende cluster wordt gevormd, verdwijnen de symbolen om plaats te maken voor nieuwe, wat kan leiden tot opeenvolgende winsten.
  2. Gratis Spins met Multipliers: De Gratis Spins Feature wordt geactiveerd door ten minste vier Scatter-symbolen te landen. Tijdens de gratis spins zijn er vermenigvuldigers beschikbaar die kunnen oplopen tot 500x. Dit creëert de mogelijkheid voor ongelooflijke winsten.
  3. Ante Bet Feature: Spelers kunnen ervoor kiezen om de Ante Bet-functie te activeren, waardoor de kans op het activeren van de Gratis Spins Feature wordt vergroot.

Speelplezier

Gates of Olympus biedt een opwindende, mythische ervaring tijdens het spelen van het spel. Dit spel is aantrekkelijk voor liefhebbers van mythologie en casinospelers die op zoek zijn naar grote winsten vanwege de Griekse goden, glinsterende edelstenen en de Avalanche-feature.

Spelers worden in dit videoslot aangemoedigd om de poort naar de hemel te openen om de geschenken van de goden te krijgen.

Avalanche Feature voor Voortdurende Winsten.

De Avalanche-feature is een kenmerk van Gates of Olympus. De symbolen vallen van bovenaf op hun plaats in plaats van de rollen te draaien. Symbolen verdwijnen elke keer dat een winnend cluster wordt gevormd en er worden nieuwe symbolen neergelaten. Opeenvolgende winsten kunnen grote uitbetalingen opleveren en het spel spannender maken.

Gratis Spins met Mega Multipliers

De Gratis Spins Feature van Gates of Olympus is een hoogtepunt van het spel. Door ten minste vier Scatter-symbolen te landen, worden gratis spins geactiveerd. Tijdens deze ronde worden vermenigvuldigers toegepast op elke winst, variërend van 2x tot 500x. Het potentieel voor gigantische winsten maakt deze functie zeer opwindend.

Griekse Goden en Goddelijke Winnaars

Door de spelers aan te spreken, vangt Gates of Olympus de pracht en praal van de Griekse mythologie op een manier die hen aanspreekt. Clusters die bestaan uit symbolen van goden en mythologische figuren, brengen de rijke mythologie tot leven. Dit maakt het spel zowel meeslepend als visueel indrukwekkend.

Dit videoslot neemt je mee op een spannende reis naar de wereld van de goden, waar geweldige schatten en goddelijke voordelen wachten.

Type spel

Video slot

Game Provider:

Pragmatic Play

RTP:

96.5%

Reels:

5 reels

Min. inzet

€ 0.20

Max. inzet

€ 100

Volatiliteit:

Hoog

Jackpot

Nee

Winlijnen

25

Bonusspel

Ja

Autoplay optie

Ja

Multiplier

Ja

Wild symbolen

Ja

Scatter symbolen

Ja

Stacked symbolen

Nee

Progressief

Nee

Gratis spins

Ja