Divine Fortune

Divine Fortune is een boeiende videoslot gebaseerd op Griekse mythologie met boeiende spelkenmerken en prachtige visuele elementen. Dit spel, ontwikkeld door NetEnt, neemt spelers mee op een epische reis naar de tijd van mythen en goden. Laten we eens kijken naar wat Divine Fortune zo uniek maakt:

Speel Divine Fortune online

Categorie:

Het Schattenpad van Gouden Munten

De gouden munten zijn de sleutel tot ongekende rijkdom in Divine Fortune’s progressieve jackpot. Spelers kunnen de jackpot bereiken als deze munten op de rollen verschijnen. Divine Fortune is zo aantrekkelijk omdat het zo moeilijk is om deze kostbare schatten te verzamelen.

Wilds en Hun Betoverende Kracht

De magische krachtcentra van Divine Fortune zijn wildsymbolen. Ze activeren niet alleen het “Falling Wilds Re-Spins”-mechanisme, maar vervangen ook andere symbolen om winnende combinaties te vormen. Als een wild symbool op de rollen verschijnt, begint het langzaam naar beneden te vallen en activeert het elke keer een nieuwe draai totdat het uiteindelijk helemaal verdwijnt. Dit zorgt voor een reeks mogelijkheden en kosten.

Mythologische Symbolen

Symbolen afkomstig uit de Griekse mythologie versterken Divine Fortune. Het gevleugelde paard Pegasus staat bekend als een symbool van vrijheid en avontuur. Met haar slangenhaar voegt de Medusa een gevoel van angst en dreiging toe. Deze kenmerkende tekens brengen de mythen op de rollen tot leven en brengen spelers in een wereld vol verhalen.

Spelen voor Betoverende Uitbetalingen

De Gratis Spins Feature opent deuren naar ongekende winstmogelijkheden. Tijdens deze gratis spins worden winsten niet alleen vermenigvuldigd, maar de kans om de progressieve jackpot te winnen blijft bestaan. Dit alles draagt bij aan een opwindende gameplay die spelers blijft boeien. Divine Fortune is als een eindeloze zoektocht naar mythische schatten, waarbij avontuur en rijkdom hand in hand gaan.

De Mythische Wezens

De symbolen zijn in de context van Divine Fortune geen gewone afbeeldingen. Ze komen uit de uitgebreide Griekse mythologie. Het gevleugelde paard Pegasus staat bekend als een symbool voor vrijheid en avontuur. Met haar slangenhaar symboliseert Medusa geheimen en dreigingen. Deze symbolen geven het spel meer betekenis, waardoor spelers meer in de mythen kunnen duiken.

Gokken met Wilds

In Divine Fortune hebben vreemde symbolen een specifieke betekenis. Ze activeren de “Falling Wilds Re-Spins” en fungeren ook als vervangers voor andere symbolen. Als een wild symbool op de rollen komt terecht, zakt het naar beneden en start het een herhaling. Deze herhalingen worden herhaald totdat het wild-symbool van het scherm verdwijnt. Dit kan resulteren in aanvullende winsten en meer spanning.

De Aanhoudende Quest voor de Jackpot

De zoektocht naar gouden munten in Divine Fortune lijkt op een avontuurlijke wens. Deze munten brengen je dichter bij de progressieve jackpot, waar je op elk moment kunt winnen. Spelers blijven gefascineerd door de opwinding van het jagen op deze jackpot.

De Glans van Gratis Spins

De Gratis Spins-feature biedt je de kans om te winnen zonder extra geld te investeren. Alle winsten worden tijdens deze spins verdrievoudigd, wat resulteert in spannende uitbetalingen. Elke draai kan een schat zijn. Divine Fortune is een fascinerende reis door een wereld van mythen en legenden waar rijkdom en avontuur nooit ver weg zijn.

Type spel

Video slots

Game Provider:

NetEnt

RTP:

96.59%

Reels:

5 reels

Min. inzet

€ 0.20

Max. inzet

€ 100.00

Volatiliteit:

Hoog

Jackpot

Ja

Winlijnen

20

Bonusspel

Ja

Autoplay optie

Ja

Multiplier

Nee

Wild symbolen

Ja

Scatter symbolen

Ja

Stacked symbolen

Nee

Progressief

Ja

Gratis spins

Ja