Book of Ra (deluxe)

Book of Ra (Deluxe) is een spannend videoslot dat spelers meeneemt op een spannende zoektocht naar verborgen schatten door het oude Egypte. Dit Novomatic-spel biedt een boeiende ervaring met mysterie en geschiedenis. De betoverende wereld van Book of Ra (Deluxe) begint hier:

 

Speel Book of Ra online

Categorie:

Oud Egyptisch Avontuur

Spelers worden meegenomen in het mystieke en fascinerende oude Egypte in Book of Ra (Deluxe). Farao’s, scarabeeën, hiërogliefen en het emblematische Boek van Ra zijn enkele van de symbolen die op de rollen worden gebruikt. Het Boek van Ra fungeert ook als het wildsymbool en het verspreidsymbool.

Spelkenmerken

  1. Gratis Spins Feature: Het draait allemaal om de Gratis Spins in Book of Ra (Deluxe). Spelers kunnen de Gratis Spins Feature activeren door ten minste drie Boek van Ra-symbolen op de rollen te landen. Tijdens de gratis spins wordt een speciaal uitbreidend symbool willekeurig gekozen, dat zich kan uitbreiden om hele rollen te bedekken voor grotere winstkansen.
  2. Gokfunctie: Na elke winst hebben spelers de optie om hun winst te gokken in de Gokfunctie. Hier kun je je winst proberen te verdubbelen door de kleur van een speelkaart te raden.

Speelplezier

De slot Book of Ra (Deluxe) is een klassieker die over de hele wereld veel fans heeft. Dit spel is zowel fascinerend als lucratief vanwege het avontuurlijke thema en de opwinding van het ontdekken van oude schatten. Spelers hebben in dit videoslot de kans om terug te reizen naar het oude Egypte en de geheimen van de farao’s te ontdekken.

Het Belang van het Boek

Een van de belangrijkste symbolen in dit spel is het Boek van Ra. Het kan zowel het Wild-symbool zijn, dat andere symbolen kan vervangen om winnende combinaties te creëren, als het Scatter-symbool zijn, dat essentieel is voor de Gratis Spins-feature. De Gratis Spins-feature begint wanneer je ten minste drie Boek van Ra-symbolen op de rollen vindt.

Het Geheim van de Gratis Spins

De Free Spins-feature in Book of Ra (Deluxe) is de beste feature van het spel. Voordat de gratis spins beginnen, wordt tijdens deze spannende fase willekeurig een speciaal uitbreidend symbool gekozen. Dit unieke symbool kan hele rollen omvatten en aanzienlijke winsten opleveren. Als je tijdens de gratis spins meer Boek van Ra-symbolen landt, kun je extra gratis spins winnen.

De Gokfunctie

Spelers kunnen de Gokfunctie gebruiken na elke winst. Ze kunnen proberen hun winst te verdubbelen door de kleur van een speelkaart te raden. Deze functie verhoogt de spanning in het spel door het risico en de beloning toe te voegen.

De Book of Ra (Deluxe) slot is een klassieker die niet zal verdwijnen. Het spel is geliefd bij casinospelers over de hele wereld vanwege het avontuurlijke thema en de kans om oude schatten te ontdekken.

Type spel

Video slot

Game Provider:

Novomatic

RTP:

95,1%

Reels:

5 reels

Min. inzet

€ 0.40

Max. inzet

€ 100

Volatiliteit:

Hoog

Jackpot

Nee

Winlijnen

10

Bonusspel

Ja

Autoplay optie

Nee

Multiplier

Ja

Wild symbolen

Ja

Scatter symbolen

Ja

Stacked symbolen

Progressief

Nee

Gratis spins

Ja