Arabian Nights

Arabian Nights is een fascinerend videoslot met een oriëntaals sprookjesthema dat spelers meeneemt naar een wereld vol magie en rijkdom. Dit spel, ontwikkeld door NetEnt, biedt je niet alleen een geweldige spelervaring, maar je hebt ook de kans om een progressieve jackpot te winnen. Laten we zien wat dit fantasievolle slot biedt:

Speel Arabian Nights online

Categorie:

Oriëntaals Sprookjesthema

Spelers worden meegenomen naar de betoverende wereld van Arabische sprookjes in Arabian Nights. Symbolen die passen bij het thema, zoals genieën, mooie tapijten, kamelen, olielampen en waardevolle edelstenen, zijn allemaal prachtig ontworpen.

Progressieve Jackpot

De progressieve jackpot in Arabian Nights is een van de meest opwindende dingen. Elke inzet die in dit spel wordt geplaatst, draagt bij aan de groei van de jackpot. De jackpot kan enorm groot worden. Elke speler droomt ervan de jackpot te winnen, wat kan leiden tot levensveranderende uitbetalingen.

Gratis Spins en Vermenigvuldigers

Het spel heeft een Free Spins-feature die start wanneer er drie of meer Scatter-symbolen op de rollen verschijnen. Tijdens de gratis spins worden alle winsten verdrievoudigd, wat spannende mogelijkheden biedt om te winnen.

Betoverende Sfeer

Arabian Nights brengt spelers in een wereld vol avontuur en rijkdom en wekt de sfeer van een mysterieus Arabisch verhaal tot leven. De visuele en auditieve componenten van het spel dragen bij aan de magische belevenis in zijn geheel. Spelers krijgen de kans om een mysterieuze schat te ontdekken tijdens een reis door een wereld van wonderen in dit videoslot.

Het Genie en de Lamp

De olielamp, onlosmakelijk verbonden met het verhaal van Aladdin en de wonderlijke genie die eruit tevoorschijn komt, is een van de meest herkenbare symbolen in Arabian Nights. In het spel is het genie ook een symbool, en het heeft de mogelijkheid om spelers te helpen hun wensen te vervullen door hen aantrekkelijke winsten te geven.

Het Mysterieuze Scatter-symbool

Het Scatter-symbool met een magische tapisserie kan de Free Spins Feature activeren. Drie of meer van deze symbolen op de rollen geven toegang tot gratis spins. In deze gratis spins worden alle winsten verdrievoudigd. Dit verhoogt de opwinding van het spel.

Een Oriëntaals Sprookjesthema

Arabian Nights transformeert de kleurrijke stoffen van Arabische verhalen in een visueel aantrekkelijke spelervaring. Spelers worden ondergedompeld in een wereld vol magie en rijkdom dankzij de symbolen, de achtergrondmuziek en de algehele esthetiek van het spel, die de oriëntaalse sprookjessfeer tot leven brengen.

Jackpot Dromen

De progressieve jackpot van Arabian Nights is het onderwerp van discussie in de gokindustrie. Spelers over de hele wereld hopen deze prijs te winnen, die het leven zal veranderen. Het spel is altijd een kansspel met veel verwachtingen, want de jackpot kan tot een hoogte stijgen die nog nooit eerder is gezien. Dit videoslot functioneert als een magisch tapijt dat spelers meeneemt op een avontuur vol belofte en mystiek.

Type spel

Video slots

Game Provider:

NetEnt

RTP:

95.62%

Reels:

5 reels

Min. inzet

€ 0.10

Max. inzet

€ 200.00

Volatiliteit:

Gemiddeld

Jackpot

Nee

Winlijnen

10

Bonusspel

Nee

Autoplay optie

Ja

Multiplier

Ja

Wild symbolen

Ja

Scatter symbolen

Ja

Stacked symbolen

Nee

Progressief

Ja

Gratis spins

Ja