Age of the Gods

Age of the Gods is een episch videoslot dat spelers meeneemt naar de wereld van de Griekse mythologie. Dit Playtech-slot is geliefd om zijn thema, gameplay en, niet te vergeten, zijn progressieve jackpots. Laten we dit betoverende spel nader bekijken:

Speel Age of the Gods online

Categorie:

Het Betoverende Griekse Mythologiethema

De rijke verhalen en mythologie van het oude Griekenland vormen de kern van de Age of the Gods. De rollen bevatten tekens van goden en mythische wezens, en het spel neemt spelers mee op een spannende reis door de Olympus-wereld. Het thema zorgt voor een boeiende spelervaring.

Een Pantheon van Goden

De aanwezigheid van goddelijke personages is een belangrijk kenmerk van dit spel. Spelers ontmoeten goden zoals Zeus, Athena, Poseidon en Hercules, allemaal met unieke krachten. Deze goden hebben het vermogen om bonusfuncties te activeren en uw kans op winst te vergroten.

Progressieve Jackpots

De progressieve jackpots zijn een van de grootste attracties van Age of the Gods. Het spel heeft de Ultimate Power Jackpot, Super Power Jackpot, Extra Power Jackpot en Power Jackpot. Het is mogelijk om een van deze jackpots te winnen en aanzienlijke uitbetalingen te ontvangen.

Bonusfuncties en Gratis Spins

Het spel heeft ook een aantal bonussen, zoals gratis spins met vermenigvuldigers en willekeurige bonussen. Deze functies kunnen grotere winsten opleveren en de gameplay boeiend houden. De tijd van de goden is als een reis naar de top van de hemel, waar schatten en goden wachten op degenen die durven te spelen.

Goddelijke Symbolen

De symbolen op de rollen in Age of the Gods hebben veel te maken met de Griekse mythologie. Spelers zullen symbolen tegenkomen die goden en mythische wezens zoals Zeus, Athena, Poseidon en Hercules vertegenwoordigen. Elk symbool heeft zijn eigen functie en kracht, wat de algehele diepgang van het spel verhoogt.

De Verschillende Goddelijke Bonussen

Elk van de goden in het spel heeft een unieke bonusfunctie. Bijvoorbeeld, elke keer dat Zeus op de rollen verschijnt, starten gratis spins, en Poseidon voegt extra wild-symbolen toe aan het spel. De aanwezigheid van deze goddelijke bonussen houdt de gameplay dynamisch en boeiend.

De Weg naar de Jackpots

Age of the Gods biedt niet één, maar meerdere progressieve jackpots. Om kans te maken op een van deze jackpots, moeten spelers het bonusspel activeren door drie of meer scatter-symbolen te landen. In het bonusspel kunnen spelers goden onthullen en proberen ze drie van dezelfde goden te matchen om een bijbehorende jackpot te winnen.

Verhalende Diepgang

Het boeiende verhaal van het spel brengt spelers in het midden van de Griekse mythologie. De meeslepende ervaring wordt versterkt door de visuele elementen en animaties, en de achtergrondmuziek zorgt voor een epische sfeer. De Age of the Gods is als een reis terug naar de mythische wereld van de oude Grieken, waar geluk en zegeningen altijd aanwezig zijn.

Type spel

Video slots

Game Provider:

Playtech

RTP:

96.14%

Reels:

5 reels

Min. inzet

€ 0.01

Max. inzet

€ 250.00

Volatiliteit:

Hoog

Jackpot

Ja

Winlijnen

25

Bonusspel

Ja

Autoplay optie

Ja

Multiplier

Nee

Wild symbolen

Ja

Scatter symbolen

Nee

Stacked symbolen

Nee

Progressief

Ja

Gratis spins

Ja